Svenska eller engelska del 2

Detta är dels en kommentar till Dags kommentar på mitt inlägg “Svenska eller engelska”:http://www.bergenudd.net/webblogg/archives/000080.php och dels vad jag har kommit fram till i frågan.

Nej, engelskan är inte ett problem för mig tror jag. Jag läser väldigt mycket på engelska, både skön- och facklitteratur. Jag kommer t ex ofta på mig själv att jag tänker på engelska utan att det finns något speciellt behov av det.

Men jag har bestämt mig för att skriva en liten engelsk text på alla inlägg som kommer att pinga en utländsk blogg. Jag tycker liksom många andra att det behövs bloggar som skriver på svenska eftersom jag tror att det underlättar diskussionen.

Jag tänker dessutom lägga till en engelsk kategori och skapa ett RSS flöde till detta så att man kan läsa mina helt engelska inlägg som kommer att skrivas då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.