Fl!cka

Idag har en ny reklamkampanj från Socialdepartementets projekt Fl!cka startat.

Flicka

Jag tycker den är bra. Man bör verkligen fråga sig varför varje tjej som intervjuas inför Robinson tillfrågas om de kan tänka sig att vika ut sig eller varför Veckorevyn gör en “stor plastik guide” när tidningens målgrupp är 15-åriga tjejer.

Uppdatering: Enligt uppgift har Veckorevyns chefredaktör svarat på kampanjen in dagens Aftonblad. De har aldrig haft en “stor plastik guide för 15-åringar” och 2 tredjedelar av deras läsare är äldre än 20år. Jag har dock inte hittat artikeln på nätet än.

Uppdatering 2: Jag skall inte vara för snabb på publiceringsknappen. Nu hittade jag Aftonbladslänken: Aftonbladet: Redaktör rasar mot annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *