Fredagsfyran v.2 -05

Fredagsfyran: Fredagsfyran denna veckan handlar om resande:

*1. Finns det någonstans du kan tänka dig att resa just nu?*

Jag skulle alltid kunna tänka mig att resa till Italien.

*2. Har de senaste händelserna påverkat hur du planerar ditt resande?*

Nej, inte riktigt, det finns inga resor planerade inom den närmaste framtiden men jag hade inte avskräckts av katastrofen i Sydostasien. Jorden är som den är och det är inget vi kan hindra.

*3. Vilka är dina bästa tips för semesterresor utomlands?*

När det börjar fungera i sydostasien så tycker jag man skall resa dit igen för att stödja uppbyggnaden. Det är alltid bättre att de lokala människorna kan få jobb än att de blir bidragsberoende.

*4. Skall man resa på egen hand eller med charter?*

Jag har provat på både och. Jag föredrar på egen hand men det är inget som säger att man inte kan resa med charter och upptäcka resmålet på egen hand. Det är ju alltid skönt att ha transfern från flygplatsen ordnad. Jag är dock lite allergisk mot hurtiga reseledare på utflykter. “Hej och välkommen, nu skall vi ha kul!”

One thought on “Fredagsfyran v.2 -05”

  1. ja å det er intresangt å se hvba som er bygget opp igjen om det blir beder eller mange ny greir(mye av dte ble jo drevt av vestlig folk som slo seg ned iegen
    kasnje banda acghe blir intresant onm 10 15 år en by bygged helt på ny 2005 helt ny byplanlegging og teknologiu kasnje et nytt singapore?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.