Stefan har börjat blogga!

En av de personer som jag “ville att de skulle börja blogga”:http://www.bergenudd.net/webblogg/archives/000179.php, Stefan Hallgren har en blogg vars första inlägg faktiskt är från två dagar efter mitt inlägg:

Konkurslagen som dödar Sverige.

Det verkar som att ingen förstått VIDDEN av det här förslaget. Det innebär i klartext att ni, du eller någon annan som inte redan innan är miljonär, kan titta sig i arslet efter ens ett litet startkapital från banken, eftersom staten nu fördubblat kreditrisken för banken och tvingat banken att i sin tur tvinga fram säkerheterna av privatpersonen/entrepenören.

Som du ser i kommentarerna till mitt gamla inlägg så har vi tvingat Stefan att börja skriva på bloggen igen 🙂 Hoppas att du känner att du har tid att fortsätta blogga Stefan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.