två bra citat om socialdemokraternas problem

* DN – Ledare – Blodiga näsor och falska erbjudanden

Om nästan alla väljare var obrottslig lojala mot ett parti som de identifierade sig med så skulle det verkligen finns grogrund för maktmissbruk och korruption. Rädslan att straffas av väljarna har en återhållande inverkan.

Jag känner i alla fall igen mig, gör du? Se bara fallet nyligen med “LO-ekonomen som slutade”:http://expressen.se/index.jsp?a=288344 på grund av att hans rapport inte passade facket/partiets syften.

* Aftonbladet: Ringholm är en Barbapapa

Ett gammalt parti med ett gammalt tänkande som tror att man löser Sveriges problem med att resa höga murar runt landet.

Detta var appropå proffsboxningen (vilket jag är tveksam till som sport men jag stöder att det skall vara tillåtet av princip), men det stämmer in på så mycket annat som socialdemokraterna gör fel.

2 thoughts on “två bra citat om socialdemokraternas problem”

  1. Jag läste ett uttalande från Ringholm häromdagen om K1. Något i stil med att det var klart att K1 skulle vara förbjudet eftersom proffsboxning är det. Det andra alternativet, att tillåta proffsboxning, verkade inte vara något att tänka på. Men en utredning om proffsboxning ska väl vara klar i höst, ska bli intressant att se vad den kommer fram till.

  2. men er det noen som bryer seg i en globalsiert verden er det ikke bare å sette seg på første fly til jersy eller singapore om man vill unngå landes lover til nød kan man ko altids sette opp et trust eller company ltd i et skatte paradis for å unngå regler (eller en smart måte å unngå jante loven på) eller i veste fall om man har penger kjøpe seg et lovlig pass i pragauai/belitze/tahiti eller de karabiske øyne som selger pass til 400 000 stykket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.