Ursäkta röran…

… vi bygger om

uppdatering: då var det klart för denna gången. hojta till om det ser tokigt ut.

uppdatering 2:
Olof har rätt. Detta var inte enda ändringen. Detta är egentligen bara en uppgradering till movable types 3.2 mallar. Det är därför det blandas friskt med engelska och svenska. Till slut skall allt vara på svenska och utseendet kommer att vara något annorlunda. Jag har även planer på att byta namn på bloggen.

One thought on “Ursäkta röran…”

  1. Jag gillar nya utseendet! Men som den pedant jag är med layout och sådant, irriterar det mig att rubrikerna i din menyrad är på engelska när det som står under dem är på svenska och att datum och tid har anglostandard. Men det är ju säkert sådant du tänkt åtgärda. Har bara ett önskemål till: Blogga oftare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.