Tillbaka!

Nu hände det!

Om du av någon anledning har saknat mig så är jag tillbaka nu. Det har blivit en nästan tvåårig paus i mitt skrivande av olika anledningar. Det började med att jag påbörjade mitt ex-jobb i januari 2006 (som tyvärr inte är färdigt än 🙂 och fokuserade på det, aug/sep samma år började jag jobba som arkitekt på ett kontor i Malmö och gifte mig. Ett år sedan föddes min prinsessa, Felicia, som jag är hemma och tar hand om nu sedan någon månad. Så det har funnits annat att fokusera på i ett tag nu. Men nu känner jag att jag kan börja i liten skala och arbeta mig upp igen. När jag börjar jobba igen i februari skall jag försöka göra färdigt mitt ex-jobb under våren samtidigt som jag jobbar.

Jag har gjort lite med mina websiter iaf. Jag har registrerat domänen “urbanism.se”:http://urbanism.se/ och flyttat bloggnamnet “re:urban”:http://urbanism.se/ och inläggen om “stadsbyggnad”:http://urbanism.se/category/stadsbyggnad/, “arkitektur”:http://urbanism.se/category/arkitektur/ och “nätverkssamhället”:http://urbanism.se/category/natverkssamhallet/ dit. Denna blogg har fått namnet “Qui Bono”:http://en.wikipedia.org/wiki/Cui_bono som är latin och betyder ungefär ’till vems fördel’ och används för att beskriva dolda motiv och är något jag tänker på ibland när jag läser tidningsartiklar och ser på tv, ‘varför görs detta?’, ‘är alla motiv kända?’ Det kommer inte vara inriktningen på denna sida men jag gillar namnet och det fastnade.

Tanken är att “Qui Bono”:http://www.bergenudd.net/webblogg/ skall vara min personliga sida där jag kan skriva om allt som intresserar mig vilket kan bli lite spretigt. “re:urban”:http://urbanism.se skall bli fokuserad på stadsbyggnad/arkitektur/nätverkssamhället som representerar mitt professionella liv.
Så om du prenumererar på mina sidor via en rss-läsare och är intresserad av arkitektur/stadsbyggnad så skall du prenumerera på den nya “feeden för re:urban”:http://feeds.feedburner.com/reurban, är du intresserad av mina inlägg om fotografering, politik, aktuell debatt, filosofi, skivbranschen, böcker och film och allt annat jag är intresserad av för dagen så ska du istället prenumerera på “feeden för Qui Bono”:http://feeds.feedburner.com/quibono

Så, nu är förhoppningsvis min skrivlusta tillbaka. Jag skall försöka att börja med minst två inlägg i veckan.

Uppdatering: Som av en händelse råkade jag kicka igång showen igen på denna bloggs 5-årsdag!

One thought on “Tillbaka!”

  1. Pingback: tillbaka! re:urban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.